wyadi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wyadi Aksara Jawa: ꦮ꧀ (w) (ya)ꦢꦶ (di)

  1. (Kw)
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti wyadi, makna wyadi, definisi wyadi, tegese wyadi, tegesipun wyadi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.