wyalapuspa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wyalapuspa Aksara Jawa: ꦮ꧀ (w) (ya) (la)ꦥꦸ (pu)ꦱ꧀ (s) (pa)

  1. (Snk) (Kw) nagasari.








Kata kunci/keywords: arti wyalapuspa, makna wyalapuspa, definisi wyalapuspa, tegese wyalapuspa, tegesipun wyalapuspa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org