wyasa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wyasa Aksara Jawa: ꦮ꧀ (w) (ya) (sa)

  1. (Snk) (Kw) ak tatanan.








Kata kunci/keywords: arti wyasa, makna wyasa, definisi wyasa, tegese wyasa, tegesipun wyasa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org