yadi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

yadi Aksara Jawa: (ya)ꦢꦶ (di)
Lingga:

  1. (Kw) yèn.








Kata kunci/keywords: arti yadi, makna yadi, definisi yadi, tegese yadi, tegesipun yadi

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.