yadyastun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

yadyastun Aksara Jawa: (ya)ꦢ꧀ (d) (ya)ꦱ꧀ (s)ꦠꦸ (tu)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) sênadyan mêngkono, dêstun.









Kata kunci/keywords: arti yadyastun, makna yadyastun, definisi yadyastun, tegese yadyastun, tegesipun yadyastun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org