yakin

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

yakin (Ar) krama/ngoko

  1. nyata têmênan;
  2. mêsthi, gênah;
  3. wis ngêrti têmênan;
Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti yakin, makna yakin, definisi yakin, tegese yakin, tegesipun yakin

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.