yakin

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

yakin (Ar) krama/ngoko

  1. nyata têmênan;
  2. mêsthi, gênah;
  3. wis ngêrti têmênan;








Kata kunci/keywords: arti yakin, makna yakin, definisi yakin, tegese yakin, tegesipun yakinBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=yakin&oldid=49445"