yakin

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

yakin (Ar) krama/ngoko

  1. nyata têmênan;
  2. mêsthi, gênah;
  3. wis ngêrti têmênan;








Kata kunci/keywords: arti yakin, makna yakin, definisi yakin, tegese yakin, tegesipun yakinBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org