yaksa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

yaksa Aksara Jawa: (ya)ꦏ꧀ (k) (sa)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) buta, danawa;









Kata kunci/keywords: arti yaksa, makna yaksa, definisi yaksa, tegese yaksa, tegesipun yaksa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.