yakti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

yakti (Snk) (Kw)

  1. nyata, têmênan
Kacocogna karo
  • yêkti;
  1. pêndhita
Kacocogna karo
  • yati.








Kata kunci/keywords: arti yakti, makna yakti, definisi yakti, tegese yakti, tegesipun yakti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org