yam

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

yam Aksara Jawa: ꦪꦩ꧀
Lingga:

  1. pc hyang (ing padhalangan).









Kata kunci/keywords: arti yam, makna yam, definisi yam, tegese yam, tegesipun yamBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org