yam

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

yam Aksara Jawa: ꦪꦩ꧀
Lingga:

  1. pc hyang (ing padhalangan).









Kata kunci/keywords: arti yam, makna yam, definisi yam, tegese yam, tegesipun yamBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=yam&oldid=52665"