yama

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

yama (Snk) (Kw) ak

  1. paro, rakit, kêmbar;
  2. araning dewaning pati.








Kata kunci/keywords: arti yama, makna yama, definisi yama, tegese yama, tegesipun yamaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org