yana

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

yana Aksara Jawa: (ya) (na)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak kreta, tunggangan, dalan.








Kata kunci/keywords: arti yana, makna yana, definisi yana, tegese yana, tegesipun yana

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.