yang

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

yang Aksara Jawa: ꦪꦁ (yang)

  1. pc hyang;








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti yang, makna yang, definisi yang, tegese yang, tegesipun yang

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.