yani

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

yani Aksara Jawa: (ya)ꦤꦶ (ni)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak kali.









Kata kunci/keywords: arti yani, makna yani, definisi yani, tegese yani, tegesipun yani
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org