yar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

yar Aksara Jawa: ꦪꦂ
Lingga:

  1. (Kw) yèn.









Kata kunci/keywords: arti yar, makna yar, definisi yar, tegese yar, tegesipun yarBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org