Menyang kontèn

yata

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

yata (Kw)

  1. yaiku;
  2. banjur, nuli.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti yata, makna yata, definisi yata, tegese yata, tegesipun yata

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.