yaya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

yaya (Kw)

  1. bapa;
  2. kaya
Kacocogna karo
  • yayah.








Kata kunci/keywords: arti yaya, makna yaya, definisi yaya, tegese yaya, tegesipun yaya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.