ye

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ye Aksara Jawa: ꦪꦺ
Lingga:

  1. êngg pc sabawaning gumun
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti ye, makna ye, definisi ye, tegese ye, tegesipun yeBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ye&oldid=52668"