ye

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ye Aksara Jawa: ꦪꦺ (ye)
Lingga:

  1. êngg pc sabawaning gumun
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti ye, makna ye, definisi ye, tegese ye, tegesipun ye
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org