yi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

yi Aksara Jawa: ꦪꦶ (yi)
Lingga:

  1. êngg pc kyai (êmbah, wong tuwa bangêt).









Kata kunci/keywords: arti yi, makna yi, definisi yi, tegese yi, tegesipun yi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org