yo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

yo Aksara Jawa: ꦪꦺꦴ
Lingga:

  1. pc ayo.









Kata kunci/keywords: arti yo, makna yo, definisi yo, tegese yo, tegesipun yoBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org