yo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

yo Aksara Jawa: ꦪꦺꦴ (yo)
Lingga:

  1. pc ayo.









Kata kunci/keywords: arti yo, makna yo, definisi yo, tegese yo, tegesipun yo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.