Menyang kontèn

yo

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

yo Aksara Jawa: ꦪꦺꦴ (yo)

  1. pc ayo.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti yo, makna yo, definisi yo, tegese yo, tegesipun yo

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.