yu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

yu Aksara Jawa: ꦪꦸ
Lingga:

  1. pc wc bak-yu (êmbok-ayu).









Kata kunci/keywords: arti yu, makna yu, definisi yu, tegese yu, tegesipun yuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org