yu

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

yu Aksara Jawa: ꦪꦸ (yu)
Lingga:

  1. pc wc bak-yu (êmbok-ayu).


Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti yu, makna yu, definisi yu, tegese yu, tegesipun yu

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.