yuda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

yuda Aksara Jawa: ꦪꦸ (yu) (da)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) pêrang, papêrangan.









Kata kunci/keywords: arti yuda, makna yuda, definisi yuda, tegese yuda, tegesipun yuda
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.