yuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

yuk Aksara Jawa: ꦪꦸ (yu)ꦏ꧀ (k)
Lingga: krama/ngoko

  1. Cithakan:T bêndara (panyêbute batur Tyonghwa marang babahe).









Kata kunci/keywords: arti yuk, makna yuk, definisi yuk, tegese yuk, tegesipun yuk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org