yung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

yung Aksara Jawa: ꦪꦸ (yu) (ng)
Lingga:

  1. pc wc biyung.








Kata kunci/keywords: arti yung, makna yung, definisi yung, tegese yung, tegesipun yung

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.