yuwaraja

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

yuwaraja Aksara Jawa: ꦪꦸ (yu) (wa) (ra) (ja)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak pangeran adipati.









Kata kunci/keywords: arti yuwaraja, makna yuwaraja, definisi yuwaraja, tegese yuwaraja, tegesipun yuwaraja
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.