yuyu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

yuyu Aksara Jawa: ꦪꦸ (yu)ꦪꦸ (yu)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning kewan mawa kulit thothok asikil sapuluh (urip ing banyu tawa);









Kata kunci/keywords: arti yuyu, makna yuyu, definisi yuyu, tegese yuyu, tegesipun yuyu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org