yuyu

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

yuyu Aksara Jawa: ꦪꦸ (yu)ꦪꦸ (yu)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning kewan mawa kulit thothok asikil sapuluh (urip ing banyu tawa);








Kata kunci/keywords: arti yuyu, makna yuyu, definisi yuyu, tegese yuyu, tegesipun yuyu

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.