zaetun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

zaetun Aksara Jawa: ꦗ꦳ (za)ꦲꦺ (e)ꦠꦸ (tu)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. (Ar) ak jaetun.








Kata kunci/keywords: arti zaetun, makna zaetun, definisi zaetun, tegese zaetun, tegesipun zaetun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.