Walanda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Walanda Aksara Jawa: (Wa) (la)ꦤ꧀ (n) (da)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko Walanda
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wong Eropah asal saka Nedêrlan.








Kata kunci/keywords: arti Walanda, makna Walanda, definisi Walanda, tegese Walanda, tegesipun Walanda
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.