Walanda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

Walanda Aksara Jawa: ꦮꦭꦤ꧀ꦢ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko Walanda
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wong Eropah asal saka Nedêrlan.








Kata kunci/keywords: arti Walanda, makna Walanda, definisi Walanda, tegese Walanda, tegesipun Walanda Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org