Menyang kontèn

Walanda

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

Walanda Aksara Jawa: (Wa) (la)ꦤ꧀ꦢ (nda)

ngoko
Krama Walanda
Ngoko Walanda
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wong Eropah asal saka Néderlan.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti Walanda, makna Walanda, definisi Walanda, tegese Walanda, tegesipun Walanda

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.