Wikisastra:Tembung sasi iki/2022 11

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Werdi
AJA NYUPLIK SAKA WIKIPÉDIA! Pandom cekak tumrap Panjenengan kang dhemen kalawan bauwarna paling gedhé ing jagad maya.pdf
maca
Contoning panganggo
After Mr. Sentho read the Do Not Quote From Wikipedia!, he said, "It is Wikipeday, my dudes."
Sawisé Pak Sentho rampung maca buku Aja Nyuplik Saka Wikipédia!, dhèwèké ngomong, "Wayahé wayahé! Ngewiki!"