Wilma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Wilma Aksara Jawa: ꦮꦶ (Wi)ꦭ꧀ (l) (ma)

  1. (Snk) (Kw) maja.








Kata kunci/keywords: arti Wilma, makna Wilma, definisi Wilma, tegese Wilma, tegesipun Wilma
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.