Wlanda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

Wlanda Aksara Jawa: ꦮ꧀ (W) (la)ꦤ꧀ (n) (da)

Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti Wlanda, makna Wlanda, definisi Wlanda, tegese Wlanda, tegesipun Wlanda
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org