abangan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

abangan
Lingga: (abang)
Aksara Jawa: (ha) (ba) (ng) (nga)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. (wong abangan) kang ora nglakoni agama.








Kata kunci/keywords: arti abangan, makna abangan, definisi abangan, tegese abangan, tegesipun abangan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.