abdas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

abdas Aksara Jawa: ꦲꦧ꧀ꦢꦱ꧀ krama/ngoko

  1. (Prs) ak wulu (rêrêsik ngarêpake sêmbahyang),
Kacocogna karo









Kata kunci/keywords: arti abdas, makna abdas, definisi abdas, tegese abdas, tegesipun abdasBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org