Menyang kontèn

abdas

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

abdas Aksara Jawa: (ha)ꦧ꧀ꦢ (bda)ꦱ꧀ (s) krama/ngoko

  1. (Prs) ak wulu (reresik ngarepaké sembahyang),


Kacocogna karo








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti abdas, makna abdas, definisi abdas, tegese abdas, tegesipun abdas

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.