abis bulan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

abis bulan Aksara Jawa: (ha)ꦧꦶ (bi)ꦱ꧀ (s)ꦧꦸ (bu) (la)ꦤ꧀ (n)

  1. pungkasaning sasi.








Kata kunci/keywords: arti abis bulan, makna abis bulan, definisi abis bulan, tegese abis bulan, tegesipun abis bulan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org