abon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

abon Aksara Jawa: (ha)ꦧꦺꦴ (bo)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. êngg tukang têbas gawe (nglinting) rokok.








Kata kunci/keywords: arti abon, makna abon, definisi abon, tegese abon, tegesipun abon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org