abon-abon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

abon-abon
Lingga: (abon)
Aksara Jawa: ꦲꦧꦺꦴꦤ꧀ꦲꦧꦺꦴꦤ꧀ krama/ngoko

  1. ak uba-rampe (ning slamêtan lsp).








Kata kunci/keywords: arti abon-abon, makna abon-abon, definisi abon-abon, tegese abon-abon, tegesipun abon-abon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org