abot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

abot Aksara Jawa: (ha)ꦧꦺꦴ (bo)ꦠ꧀ (t)

ngoko
Krama awrat
Ngoko abot
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. akèh bobote, ora ènthèng.
  2. rada pakewuh, ora gampang.
  3. wigati, pêrlu,
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti abot, makna abot, definisi abot, tegese abot, tegesipun abot
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org