bobot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bobot

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko bobot
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. aboting barang;
  2. aboting barang kang ditimbang;
  3. (watu bobot) watu kang dianggo nimbang;
  4. br kakuwatan (kasugihan lsp);








Kata kunci/keywords: arti bobot, makna bobot, definisi bobot, tegese bobot, tegesipun bobot
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.