abrag-abrag

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

abrag-abrag
Lingga: (abrag)
Aksara Jawa: ꦲꦧꦿꦒ꧀ꦲꦧꦿꦒ꧀ krama/ngoko

  1. bêkakas utawa prabot, piranti-piranti








Kata kunci/keywords: arti abrag-abrag, makna abrag-abrag, definisi abrag-abrag, tegese abrag-abrag, tegesipun abrag-abrag Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org