abrag-abrag

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

abrag-abrag
Lingga: (abrag)
Aksara Jawa: (ha)ꦧꦿ (bra)ꦒ꧀ (g) (ha)ꦧꦿ (bra)ꦒ꧀ (g) krama/ngoko

  1. bêkakas utawa prabot, piranti-piranti








Kata kunci/keywords: arti abrag-abrag, makna abrag-abrag, definisi abrag-abrag, tegese abrag-abrag, tegesipun abrag-abrag
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.