abrit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

abrit Aksara Jawa: (ha)ꦧꦿꦶ (bri)ꦠ꧀ (t)

krama
Krama abrit
Ngoko abang
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. warna kaya dene warnane gêtih








Kata kunci/keywords: arti abrit, makna abrit, definisi abrit, tegese abrit, tegesipun abrit