abrut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(abrut) Aksara Jawa: (ha)ꦧꦿꦸ (bru)ꦠ꧀ (t)

  1. diabrut-abrut









Kata kunci/keywords: arti abrut, makna abrut, definisi abrut, tegese abrut, tegesipun abrut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org