diabrut-abrut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diabrut-abrut
Lingga: (abrut)
Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (ha)ꦧꦿꦸ (bru)ꦠ꧀ (t) (ha)ꦧꦿꦸ (bru)ꦠ꧀ (t)

  1. pc diudhal-udhal.
  2. pc diêcèh-êcèh,
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti diabrut-abrut, makna diabrut-abrut, definisi diabrut-abrut, tegese diabrut-abrut, tegesipun diabrut-abrut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org