abu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

abu Aksara Jawa: ꦲꦧꦸ krama/ngoko

  1. (Ar) ak bapa.








Kata kunci/keywords: arti abu, makna abu, definisi abu, tegese abu, tegesipun abuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org