abu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

abu Aksara Jawa: (ha)ꦧꦸ (bu) krama/ngoko

  1. (Ar) ak bapa.








Kata kunci/keywords: arti abu, makna abu, definisi abu, tegese abu, tegesipun abu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.