abul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

(abul) Aksara Jawa: (ha)ꦧꦸ (bu)ꦭ꧀ (l)

  1. diabul-abul









Kata kunci/keywords: arti abul, makna abul, definisi abul, tegese abul, tegesipun abul
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.