diabul-abul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diabul-abul
Lingga: (abul)
Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (ha)ꦧꦸ (bu)ꦭ꧀ (l) (ha)ꦧꦸ (bu)ꦭ꧀ (l) krama/ngoko

  1. êngg diudhal-udhal (dibuwangi, diwratakake lsp) mênyang ngêndi-êndi,
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti diabul-abul, makna diabul-abul, definisi diabul-abul, tegese diabul-abul, tegesipun diabul-abul
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.