adèn-adèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

adèn-adèn Aksara Jawa: ꦲꦢꦺꦤ꧀ꦲꦢꦺꦤ꧀ krama/ngoko

  1. dandanan lsp. kang digawe sarwa bêcik;
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti adèn-adèn, makna adèn-adèn, definisi adèn-adèn, tegese adèn-adèn, tegesipun adèn-adèn Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org