adhêm

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

adhêm Aksara Jawa: (ha)ꦝꦼ (dhê)ꦩ꧀ (m)

ngoko
Krama asrêp
Ngoko adhêm
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. anyêp, ora panas.
  2. pc sarèh, ora sêrêng.
  3. pc kurang sathithik saka bobote kang mêsthi








Kata kunci/keywords: arti adhêm, makna adhêm, definisi adhêm, tegese adhêm, tegesipun adhêm
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org