adhah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

adhah Aksara Jawa: (ha) (dha) (h) krama/ngoko

  1. êngg wadhah;








Kata kunci/keywords: arti adhah, makna adhah, definisi adhah, tegese adhah, tegesipun adhah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org