somah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

somah

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko somah
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. bojo;
  2. (utawa somahan) brayat (dianggo petungan, upama rong somah);








Kata kunci/keywords: arti somah, makna somah, definisi somah, tegese somah, tegesipun somah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.