adhik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

adhik Aksara Jawa: (ha)ꦝꦶ (dhi)ꦏ꧀ (k)

  1. êngg pc adhi.








Kata kunci/keywords: arti adhik, makna adhik, definisi adhik, tegese adhik, tegesipun adhik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org