adol

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

adol Aksara Jawa: (ha)ꦢꦺꦴ (do)ꦭ꧀ (l)

ngoko
Krama sade
Ngoko adol
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. dodol
  2. nawakake (nglilakake, mènèhake) barang dêdagangane (wêwênange lsp.) marang liyan kalawan lêliru dhuwit;
  3. ent ngaton-ngatonake, mamèrake;








Kata kunci/keywords: arti adol, makna adol, definisi adol, tegese adol, tegesipun adol
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org